sábado, julio 17, 2004
En català... ;)
Bé, ja toca. Porto una setmana sense posar res de res. Per variar estic molt enfeinat però que li farem.
He pensat que avui podria escriure alguna cosa en català, no tenim que descuidar cap llengua alhora d'expressar-nos. Últimament he procurat escriure en anglès i francès, sense oblidar-me, es clar, el castellà. És ben cert que el català com a llegua d'expressió meva és la segona, però quan tinc que escriure, la veritat es que no la faig servir molt.
Aquest cap de setmana és una mica fumut, avui treballo tot el dia. Això vol dir que he començat a les vuit del matí i que segurament fins a les nou o les deu no terminaré de treballar. I, es clar, demà tornem-hi. De vuit a tres.
Deixant de banda que tingui que estar treballant tot el cap de setmana, com a mínim podré aprofitar per estudiar francès ja que la setmana vinent tinc l'examen. Ja veurem com va. Intentaré fer-ho el millor possible.
Divendres hem van donar una noticia no gaire bona. Una amiga va tenir un accident amb la bici. Això et fa que pensar, que tot pot canviar en un no res. Per sort no ha sigut res, excepte uns quants punts al cap. Des d'aquí una forta abraçada i un petó molt fort. Que et posis bé.
Demà continuaré, així escriuré un parell de dies seguits.
Fins demà.